West Coast Challenge - KNRM Dordrecht

Op zaterdag 11 december willen wij vanuit KNRM Dordrecht deelnemen aan de West Coast Challenge. Een run-bike-run van 65 km over de kuststrook tussen Wijk aan Zee en den Helder. Dit doen we om aandacht en financiële steun te vragen voor de KNRM. Een vrijwilligersorganisatie die 24/7 paraat staat voor hulpverlening op het water.

In teams van twee wisselen we elkaar af met fietsen en lopen. Elke deelnemer traint op dit moment daarom bikkelhard om minimaal 32,5 km te kunnen rennen en 32,5 km te kunnen fietsen. En dit op zanderige ondergrond en onder winterse condities.

Ons team bestaat uit de duo’s Bart & Tjerk, Stephan & Iris en Maarten & Jan-Maarten. Daarnaast lopen ook twee Labradoedels mee die Stephan en Iris tijdens deze bizarre tocht zullen vergezellen.

We kunnen uw steun hard gebruiken. Via deze crowdfundingsactie sponsort u rechtstreeks de KNRM en geeft u ons een extra zetje in de rug! Wilt u, uw sponsoring combineren met een (bedrijfs)logo of andere vorm van reclame op onze kleding? Neem dan even contact met ons op.


Alvast heel hartelijk dank!


Bart, Tjerk, Stephan, Iris, Maarten en Jan-Maarten